...

E-mail Εκτύπωση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

 

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ

E-mail Εκτύπωση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ

 

Σε μία περίοδο που υποβαθμίζεται συστηματικά η ζωή των εργαζομένων στη ΔΕΗ, αλλά και σε όλη τη χώρα, επαναλαμβάνουμε ότι δε δεχόμαστε και δε συμφωνούμε με καμία μείωση των μισθών μας, που μας οδηγεί σε πλήρη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ενωμένοι, χωρίς διακρίσεις κατηγοριών, πρέπει να δηλώσουμε αντίθετοι στα μέτρα Κυβέρνησης και Διοίκησης της ΔΕΗ, που έχουν σαν αποτέλεσμα  κατάφωρες αδικίες για όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα το Διοικητικοοικονομικό.

Σε αυτές τις συνθήκες η συζήτηση στην οποία σπεύδει να συμμετάσχει η ΓΕΝΟΠ, για αλλαγή ΚΚΠ/ΔΕΗ και Μισθολογίου, εγκυμονεί μόνο κινδύνους για κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και ακόμη μεγαλύτερες περικοπές στους μισθούς μας.

Μόνο ενωμένοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μπορούμε να υπερασπίσουμε τη ζωή, τη δουλειά και την αξιοπρέπειά μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

E-mail Εκτύπωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Οι μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, αλλά και σ’ όλη τη χώρα, στοχεύουν μόνο στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των εργαζομένων. Το εισόδημα, που υφαρπάζεται από όλους εμάς οδεύει στις τσέπες των Τραπεζιτών και των ιδιωτών μετόχων και όχι για τις ανάγκες της χώρας.

Γι’ αυτό σαν ΣΕΠ/ΔΕΗ είμαστε αντίθετοι με κάθε μείωση μισθών και εισοδημάτων, με κάθε φοροαφαίμαξη, που επιβάλλεται στους εργαζόμενους.

Ρόλος των σωματείων και του συνδικαλιστικού κινήματος είναι η υπεράσπιση του εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων μας, και όχι το μοίρασμα της φτώχειας και της μιζέριας μεταξύ μας.

Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια, που υποδαυλίζει το «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ των συναδέλφων, κάθε πρακτική που οδηγεί σε αντίθεση και αντιπαράθεση μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών του προσωπικού και στοχεύει μόνο στη χειροτέρευση της ζωής όλων μας.

Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ καλεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους συναδέλφους να υπερασπιστούμε όλοι μαζί τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας, μπροστά και στις νέες περικοπές που ετοιμάζει η Κυβέρνηση.

Δε μας τα χάρισε κανείς, τα κατακτήσαμε με δεκαετίες αγώνων, δουλειάς και προσφοράς στη ΔΕΗ και την ηλεκτροδότηση της χώρας.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11.00 π.μ. στο Πεδίον του  Άρεως.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

E-mail Εκτύπωση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ, καταγγέλλει την απάνθρωπη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής, κατ’ εντολή της Διοίκησης Ζερβού, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και προσαγωγή των συνδικαλιστών του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, καθώς και πολιτών, οι οποίοι αγωνίζονταν κατά της προσπάθειας της Κυβέρνησης να μετατρέψει τη μεγαλύτερη επιχείρηση του ελληνικού λαού σε εκβιαστικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό του παράνομου χαρατσιού, μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο ΣΕΠ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συλληφθέντες και καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στα δικαστήρια στη Σχολή Ευελπίδων την Τετάρτη 30-11-11 στις 9.00 π.μ., ημέρα διεξαγωγής της δίκης τους.

Ο αγώνας του Σ.Κ. σε κάθε μορφή επιβάρυνσης, που πλήττει το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί, μέχρι την τελική δικαίωση.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

 

Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ, καλεί όλα τα μέλη του στην 4ωρη παναττική στάση εργασίας 12-4, που πραγματοποιείται σήμερα 24-11-11, σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τη σύλληψη των συναδέλφων συνδικαλιστικών και σε συγκέντρωση στα Δικαστήρια στη Σχολή Ευελπίδων.

Επίσης συμμετέχει στη 48ωρη απεργία (24 και 25-11-11), που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για τους εργαζομένους στη Δ.ΠΛΡ.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 


Σελίδα 7 από 12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ 51% ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

ΝΑΙ - 73.3%
ΟΧΙ - 26.7%

Total votes: 15
The voting for this poll has ended on: 31 Δεκ 2010 - 00:00

Φόρμα Εγγραφής Μέλους


Online

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

SearchΣύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ Α.Ε.

Η ΔΕΗ Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και η μοναδική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7,4 εκατομμύρια πελάτες . Επίσης είναι η μοναδική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς της χώρας μας.

Στην ομαδική προσπάθειά μας για αναβάθμιση του Ιστότοπου του Συλλόγου μας είναι ευπρόσδεκτη κάθε νέα ιδέα, παρατήρηση και "καλόπιστη" κριτική. Συνάδελφοι, η προσπάθεια για το καλύτερο είναι συνεχής!