ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

E-mail Εκτύπωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Οι μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, αλλά και σ’ όλη τη χώρα, στοχεύουν μόνο στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των εργαζομένων. Το εισόδημα, που υφαρπάζεται από όλους εμάς οδεύει στις τσέπες των Τραπεζιτών και των ιδιωτών μετόχων και όχι για τις ανάγκες της χώρας.

Γι’ αυτό σαν ΣΕΠ/ΔΕΗ είμαστε αντίθετοι με κάθε μείωση μισθών και εισοδημάτων, με κάθε φοροαφαίμαξη, που επιβάλλεται στους εργαζόμενους.

Ρόλος των σωματείων και του συνδικαλιστικού κινήματος είναι η υπεράσπιση του εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων μας, και όχι το μοίρασμα της φτώχειας και της μιζέριας μεταξύ μας.

Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε προσπάθεια, που υποδαυλίζει το «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ των συναδέλφων, κάθε πρακτική που οδηγεί σε αντίθεση και αντιπαράθεση μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών του προσωπικού και στοχεύει μόνο στη χειροτέρευση της ζωής όλων μας.

Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ καλεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους συναδέλφους να υπερασπιστούμε όλοι μαζί τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας, μπροστά και στις νέες περικοπές που ετοιμάζει η Κυβέρνηση.

Δε μας τα χάρισε κανείς, τα κατακτήσαμε με δεκαετίες αγώνων, δουλειάς και προσφοράς στη ΔΕΗ και την ηλεκτροδότηση της χώρας.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11.00 π.μ. στο Πεδίον του  Άρεως.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

E-mail Εκτύπωση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 

Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ, καταγγέλλει την απάνθρωπη και βίαιη επίθεση των δυνάμεων καταστολής, κατ’ εντολή της Διοίκησης Ζερβού, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και προσαγωγή των συνδικαλιστών του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, καθώς και πολιτών, οι οποίοι αγωνίζονταν κατά της προσπάθειας της Κυβέρνησης να μετατρέψει τη μεγαλύτερη επιχείρηση του ελληνικού λαού σε εκβιαστικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό του παράνομου χαρατσιού, μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο ΣΕΠ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συλληφθέντες και καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στα δικαστήρια στη Σχολή Ευελπίδων την Τετάρτη 30-11-11 στις 9.00 π.μ., ημέρα διεξαγωγής της δίκης τους.

Ο αγώνας του Σ.Κ. σε κάθε μορφή επιβάρυνσης, που πλήττει το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί, μέχρι την τελική δικαίωση.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

 

Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ, καλεί όλα τα μέλη του στην 4ωρη παναττική στάση εργασίας 12-4, που πραγματοποιείται σήμερα 24-11-11, σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τη σύλληψη των συναδέλφων συνδικαλιστικών και σε συγκέντρωση στα Δικαστήρια στη Σχολή Ευελπίδων.

Επίσης συμμετέχει στη 48ωρη απεργία (24 και 25-11-11), που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για τους εργαζομένους στη Δ.ΠΛΡ.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΠΛΡ

E-mail Εκτύπωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΟΧΙ  ΣΤΑ  ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

 

Ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού, στηρίζει και συμμετέχει στην κατάληψη του κτηρίου της ΔΠΛΡ της ΔΕΗ στο Χολαργό (Μεσογείων 194), και καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας και ν’ αντιδράσουν με κάθε τρόπο στη φορολεηλασία των χαρατσιών.

Επίσης σήμερα, 23 Νοεμβρίου, 1.00 μ.μ., διοργανώνεται συναυλία από τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, το ΕΚΑ, την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και των Δημάρχων Αργυρούπολης, Βύρωνα, Ν. Ιωνίας, Περιστερίου κλπ., έξω από το κτήριο της ΔΠΛΡ στο Χολαργό.

  

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

E-mail Εκτύπωση

ΚΑΛΕΣΜΑ

 

  • Ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού καλεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, που διοργανώνει η  ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για το Ασφαλιστικό, την ΤΡΙΤΗ 18-10-2011 και ώρα 4.00 μ.μ., έξω από το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης (Σταδίου 29).

 

  • Παράλληλα, συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 19 και 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, για να αποτρέψουμε τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ

 

 


Σελίδα 7 από 11

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ - 63.2%
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ - 31.6%
ΜΠΟΡΕΙ - 0%
ΣΙΓΟΥΡΑ - 5.3%

Total votes: 19
The voting for this poll has ended on: 31 Μαρ 2011 - 00:00

Φόρμα Εγγραφής Μέλους


Online

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους

SearchΣύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ Α.Ε.

Η ΔΕΗ Α.Ε. είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και η μοναδική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 7,4 εκατομμύρια πελάτες . Επίσης είναι η μοναδική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς της χώρας μας.

Στην ομαδική προσπάθειά μας για αναβάθμιση του Ιστότοπου του Συλλόγου μας είναι ευπρόσδεκτη κάθε νέα ιδέα, παρατήρηση και "καλόπιστη" κριτική. Συνάδελφοι, η προσπάθεια για το καλύτερο είναι συνεχής!