Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ - Κλάδου Ηλεκτρικής Ενέργειας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας επαναλαμβάνει τη συνεργασία του με τον ΟΑΣΑ, για την ανανέωση των ετήσιων και εξαμηνιαίων προσωποποιημένων καρτών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, για τα μέλη του.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων και οι τιμές τους είναι οι ακόλουθες:


ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

 

ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

300,00€

255,00€

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

446,00€

379,10€

 

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 13%

 

ΕΙΔΟΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

155,00

134,85

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

228,00

198,36€

 

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να ανανεώσουν τις ηλεκτρονικές προσωποποιημένες Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών, που έχουν εκδώσει από το ΣΕΠ και οι οποίες έχουν λήξει ή λήγουν, θα πρέπει να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό έως την Πέμπτη 26 Μαίου 2022 στο λογαριασμό του Συλλόγου στην ALPHA BANK,

GR91 0140 1040 1040 0210 1084 207

 

Να κάνουν ξεχωριστή κατάθεση με το αντίστοιχο ποσό κάθε κάρτας που θα ζητήσουν (π.χ. 2 κάρτες άρα 2 καταθέσεις όπου θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου).       

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το παραστατικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο σύλλογο στο FAX 210-5244466 ή στο mail info@deisep.gr (μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία) και να αναγράφεται ΚΑΘΑΡΑ το ονοματεπώνυμο του αιτούντος (ή των αιτούντων, σε περίπτωση ομαδικής κατάθεσης), το ΝΟΥΜΕΡΟ και η ισχύς της κάρτας (ετήσια ή εξάμηνη) και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η επαναφόρτιση των καρτών θα φανεί αμέσως μετά την λήξη των υπολοίπων ημερών, που διαθέτουν οι κάρτες από την προηγούμενη φόρτιση τους, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η επιδότηση τους στα μηχανήματα του ΟΑΣΑ.

 

Όσοι συνάδελφοι βγάζουν για πρώτη φορά κάρτα, θα πρέπει να κάνουν τα παρακάτω:

 

 

Αφού συγκεντρώσουν αυτά τα δικαιολογητικά θα πρέπει να μεταβούν σε οποιοδήποτε σταθμό του μετρό ή του τραμ για να εκδώσουν την προσωποποιημένη κάρτα.

Στη συνέχεια καταβάλλουν στην Τράπεζα το αντίστοιχο ποσό, που απαιτείται για την φόρτιση της κάρτας (ετήσια ή εξάμηνη), αποστέλλοντας στο σύλλογο το παραστατικό κατάθεσης μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας και το ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

Όταν οι κάρτες θα είναι έτοιμες για ενεργοποίηση ο σύλλογος θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  με το Σύλλογο στο 210-5240395.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ